Η Etsy προχώρησε στην εξαγορά και της βραζιλιάνικης Elo7 έναντι 217 εκατ. δολάρια

Η Etsy μετά την Depop („Η Etsy εξαγοράζει την εταιρεία Second Hand Depop έναντι 1,625 δισ. δολαρίων“) προχώρησε στην εξαγορά και της βραζιλιάνικης Elo7 έναντι 217 εκατ. δολάρια. Πρόκειται για μια πλατφόρμα marketplace που προσφέρει μοναδικά χειροποίητα αντικείμενα και η οποία κατατάσσεται μεταξύ των 10 κορυφαίων ηλεκτρονικών καταστημάτων στη Βραζιλία.Etsy has signed a definitive agreement to acquire Elo7Η Elo7 ιδρύθηκε το 2008 και έχει έδρα το Σάο Πάολο, ενώ απαριθμεί περισσότερους από 56 χιλιάδες ενεργούς εμπόρους – πωλητές και περισσότερους από 1,9 εκατ. ενεργούς αγοραστές, αποστέλλοντας σε αυτούς 8 εκατ. αντικείμενα, τα περισσότερα εκ των οποίων παρήχθησαν κατ’ απαίτηση.

Στο μεταξύ η Etsy ενίσχυσε τη ρευστότητά της με κεφάλαια ύψους 1 δισ. δολάρια που άντλησε από έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου, αμέσως μετά την εξαγορά της Depop.

Σημειώνεται επίσης ότι η συμφωνία αποτελεί τη τρίτη μεγάλη εξαγορά που πραγματοποιείται από την Etsy, μετά την απόκτηση της Reverb („Etsy: Εξαγοράζει την πλατφόρμα Marketplace μουσικών οργάνων της Reverb προς 275 εκατ. δολάρια“) το 2019 και της Depop στις αρχές του μήνα.

Σχετικά άρθρα:Categories: DIY-Commerce, e-commerce, E-Fashion, On-Demand Commerce

Tags: , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: